We zijn live !!

 

Poeh! Dat was toch even spannend! Terwijl ik dacht dat ik er helemaal klaar voor was, bekroop me toch die twijfel: mis ik iets? Had ik niet toch...? Afgelopen maand spookten er heel wat gedachten door mijn hoofd. Maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Mijn droom is werkelijkheid geworden: The Dog Label.

Na mijn avontuur met de Fashion Truck was ik zo vastberaden om mijn passie weer in een nieuw project te steken, maar hoe en wat precies was nog niet helemaal duidelijk.

Het vinden van een fabrikant die je begrijpt, met wie je prettig kunt communiceren en die met je meedenkt, is niet makkelijk. Elke keer dat ik tegenslag na tegenslag te verduren kreeg, of een fabrikant vond waarmee het niet klikte, dacht ik: velen zouden nu opgeven, maar dat maakt het verschil! Ik moet nu doorgaan! Ik moet nu doorzetten.

Inmiddels zijn we zo'n 2 maanden onderweg en het is fantastisch om zoveel leuke foto's en video's te ontvangen met blije hondjes en natuurlijk hun baasjes. We zijn nu bezig met een tweede collectie, deze keer van katoen. Perfect voor de warmere dagen. We moeten nog even geduld hebben, maar ik kan niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen.

Liefs Nadine & Charlie xx

We zijn live !!
Terug naar blog